“Ude godt, men hjemme bedst” synes vi, derfor er alt på menukortet hjemmelavet med en god portion kærlighed både til de økologiske råvarer og til dig! Vi går ikke på kompromis med kvalitet, derfor er al mad og drikke økologisk. Vi har som den første cafe i Aarhus modtaget det økologiske spisemærke i guld.

 

Vi tænker også på miljøet og bruger kun bionedbrydelig engangsemballage, så du kan tage din mad med på farten med god samvittighed! Hos os er alle velkommen. Er du vegetar, veganer, allergiker eller bare ønsker at undgå specielle fødevarer? Vi har altid et stort udvalg af lækre, frisklavede salater og tager højde for gluten og laktose frie alternativer. Vi bager nu også vores eget lækre glutenfrie surdejsbrød.

 

Hos os finder du også et stort udvalg af fine kopper, skåle, økologisk te og kaffe og meget mere. Vi syntes det skaber en lidt anderledes og hyggelig atmosfære i cafeen og så er der noget fint at kigge på mens man venter på sin mad eller drikke.

Hvad betyder fika egentlig?

Fika er nærmest en livsnødvendighed for enhver svensker. Men hvad vil det sige at fika? Fika betyder kaffepause, men kan være meget mere en blot en kop mokka. Det kan f.eks. være en velfortjent pause fra arbejdet eller en cafétur med en ven.

 

En fika indebærer ofte et godt stykke kage, en sandwich eller en snack. Vi elsker en god fika, og vil gøre alt for at gøre din fika så velsmagende og hyggelig som muligt. Så nap en fika hos os, vi lover det bli’r mycket bra!